Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τον δικτυακό μας τόπο. Το γραφείο ιδρύθηκε το 1994 με αντικείμενο εργασιών, την εκπόνηση μελετών, έκδοση οικοδομικών αδειών, τοπογραφικών εργασιών καθώς και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με έδρα το Καρπενήσι Ευρυτανίας. Στην ιστοσελίδα μας θα κατατοπιστείτε πλήρως για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό του γραφείου.

διαβάστε περισσότερα για μας...

Δείτε στο mpakatsias.gr

Το mpakatsias.gr σας παρέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έγγραφα, με σκοπό να έχετε σφαιρική άποψη τόσο για τις υπηρεσίες που σας παρέχουν ο Πέτρος Μπακατσιάς και οι συνεργάτες του, όσο και ζητήματα που αφορούν κανονισμούς και διατάξεις περί κατασκευής κτιρίων. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα και μπορείτε να αποκτήσετε.

Ειδικά Θέματα

Στην ενότητα ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ μπορείτε να βρείτε πλήθος πληροφοριών σχετικά με την τοπογραφία και την λειτουργία του GPS, με το σχεδιασμό αντισεισμικών κατασκευών, καθώς και όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τις μεθόδους θερμομόνωσης των κτιρίων, ώστε να έχετε πλήρη ενημέρωση πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Επίσης, σας παρέχονται διάφορα αρχεία με νόμους, διατάξεις και συστάσεις για να τα κατεβάσετε και να τα δείτε αυτούσια.